Henry Räppo ITU MK etapil piirdus poolfinaaliga

14.07.2019 Ungari, Tiszujvaros.
Üle 150 sportlase 40 riigist võistlesid kahepäevase triatlonifestivali esimesel päeval supersprindis võimaluse eest jõuda pühapäevasesse finaali 30 parema hulka. Oma elu teisel ITU MK etapil startinud Henry Räppo lõpetas oma poolfinaali 18.-ndana ja finaalvõistlustele ei kvalifitseerunud.

Naistest õnnestus Kaidi Kiviojal edasi pääseda ja lõpetada finaalvõistlustel sprindidistants 19. kohaga.

Henry Räppo: ,,Möödunud nädalavahetusel võistlesin oma karjääri teisel MK-etapil. Võistlus toimus Ungari väikelinnas Tiszujvaroses poolfinaalide ja finaalide formaadis.
Mina startisin esimeses ning kõige kiiremas/tugevamas poolfinaalis. Kuna ilm oli väga halb, muudeti sprint supersprindiks ehk kõik kolm ala olid distantsilt poole lühemad.”

Ujumine ei õnnestunud, halb stardikoht, tohutu olelusvõitlus poide juures, kiire lõpp. Veest tuli Henry välja grupi lõpus.
Rattas Henry Räppo grupp erilist tööd ei teinud ja nad kaotasid liidritele kõvasti aega. Finaali pääsemise lootused kadusid, kui Henry kukkus ratta viimastel kilomeetritel.
,,Jooksus suutsin mõne koha võrra veel tõusta, kuid edasi seekord pääseda ei õnnestunud. Rahule jään eelkõige jooksuga, kuna pärast kukkumist suutsin joosta 3.2 km 3.05 min/km tempos. Kui oleksime oma rattagrupiga liidrid kätte saanud, oleksin oma jooksuajaga finaali pääsenud.” tõdes triatleet võistlust kokku võttes