Traditsioonilise Georg Otsa avaveeujumise mälestusvõistluse rändkarika võitis Gerd Johan Lessing

EUL 53. avaveeujumise seeriavõistluse VII ehk viimane etapp toimus veerohkes Tamula järves Võru linnas. Ilusa suvelõpuhõngulise ilmaga läbis erineva pikkusega ujumisdistantse 138 spordisõpra.

Traditsioonilise Georg Otsa mälestusvõistluse rändkarikaga autasustati kiireimat naist ja meest, kelleks olid 🏆 Britt Raudsepp (Audentese Spordiklubi) ja 🏆 Gerd Johan Lessing (Ujumise Spordiklubi)

2 km põhidistantsile lähetati 79 ujujat. Kui stardist üle järve poini ujumiseks on orientiiriks teisel kaldal olev majake, siis tagasi tulles on keerulisem mõnda maamärki sihiks seada. Seega ikka juhtub, et tagasitee trajektoor kujuneb kumeramaks kui see optimaalne oleks …

Meeste üldarvestuses olid EULi seeriavõistluse põhidistantsil kolm kiiremat Tamula järve avavees taas meie klubi noorujujad Gerd Johan Lessing, Erik Mäesepp ja Robin Priks, naiste absoluut-arvestuses saavutas kolmanda koha Britt Raudsepa (Audentes) ja Kertu Kaare (Kalevi UK) järel Adele Roop.

Tulemused SIIN

Vanuseklasside arvestuses jõudsid Ujumise Spordiklubist poodiumile kuus ujujat. Sel aastal oli 14-16-aastaste poiste esitrio oli sama meeste omaga: esimesena oli finišis 🥇Gerd Johan Lessing, kellele järgnesid 🥈 Erik Mäesepp ja 🥉 Robin Priks

Samaealiste tüdrukute esikoha napsas 🥇 Adele Roop

Juunioride ehk M17-19 vanuseklassis saavutas 🥈Oskar Männa teise koha Kennert Jõgise (UK Briis) järel

Otse Võru kiirabi öisest valvest starti tulnud meie tubli treener 🥈Andrus Kuusk võitis hõbemedali M20-29 vanuseklassis.

📽️ Meenutus Tamula järve avaveeujumisest aastast 1964 SIIN, kui üle Tamula ja tagasi ujus ka meie klubi igavesti noor treener Otto Männa, kes puht juhuslikult Oskar Männa vanaisa. Super eeskuju!

Scroll to Top